Професионален профил

Фирма

0888576227

Описание:

ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ ЕООД
Извършваме саниране и топлоизолация на сгради от алпинисти и със скеле. Нашата фирма е създадена през 2007 година от екип с дългогодишен опит в сферата. Фирмата е една от първите на пазара със специализирана насоченост към топлоизолация на сгради. През годините фирмата се разраства непрестанно, запазвайки опитните специалисти. За всички наши обекти предоставяме 7 години гаранция за качество.
Оглед и оценка на обекта:
Подхождаме с внимание към нашите клиенти, като извършваме безплатен, предварителен оглед на всеки обект. Провеждаме консултация, която има за цел да се избере най-подходящата топлоизолационна система спрямо спецификите на обекта, която да гарантира максимална енергийна ефективност. След прецизно замерване с лазерна точност се прави скица на имота и се изготвя подробна оферта, които имат за цел да предостави максимално разбираема и коректна информация на клиента. Осъзнаваме, че безвъзмездният ни труд и откритите условия при оферирането, както и чрез обявяване на цените ни в сайта сме в разрез с масовата практика, но само по този начин клиента би оценил нашето мото за коректност и старание в работата.
Натрупаният над 15 години опит и постоянното ни желание за усъвършенстване се изразяват в запазването на доброто ни име и утвърден авторитет. Множество наши клиенти достигнаха до нас, чрез препоръките на свои близки и познати, за което искрено Ви Благодарим за оказаното доверие.

Услуги

Външна топлоизолация, Външни мазилки, Външни облицовки и фасади, Вътрешна топлоизолация, Гранитогрес, Облицовки, Програми за безплатно саниране, Саниране и хидроизолации, Фаянс и теракот, Фаянс и теракот, Хидроизолации

Райони:

Столична

Адрес на офис:

ж.к. Младост 4, бл.428, гр.СОФИЯ
10:00 - 18:00