Професионален профил

Фирма

0888 730 438

Описание:

Искате ли да спите в удобно и уютно в своето легло, под вашия собствен покрив ?
Искате ли да се събуждате и дъхът ви да спира от невероятната гледка, през големите френски прозорци?
А след това да споделите една прекрасна закуска със семейството си в уютната атмосфера на новия ви дом?
Искате ли да се чуствате спокойни, защитени и релаксирани в ежедневието си?
Искате ли се радвате на природата и да живеете на мечтаното от вас място в мечтания от вас дом?

Ако отговорите ви са „Да“, то тогава трябва непренно да с свържете с нас.
Ние ще ви помогнем, да реализирате мечтите си и да построите дома за който си мечтаете. Още повече, че можем и ще го направим за вас за невероятна цена.
Ние можем да строим на места на които другите не могат, защото предлагаме модулни къщи с много високо качество и бърза изработка.
Модулните ни домове са професионално проектирани, така че да осигурят на вас и вашето смейство най-високото качество на живот и здраве. Използваме класически материали, издържали проверката на времето, но ги съчетаваме с най-модерните технологий и процеси при проектиране и изработка. Съчетаваме уюта и топлината на традиционния български дом с модерния дизайн и високи критерий.

Попитайте ни за готовите ни проекти, или ни разкажете за вашата мечтана къща, която с удоволствие ще ви помогнем да реализирате! Заживейте в мечтания дом на мечтаното място…направете го на цената на панелка в София…направете го с нас!

Ако имате нужда от каквато и да е информация или помощ, моля свържете се с нас, ще се радваме да ви помогнем с каквото можем. Нашия екип от експерти ще ви помогне при разрешаването на всякакви казуси.

Услуги

PVC дограма, Алуминиева дограма, Архитектура и интериор, Баня, Боядисване, Боядисване и декорации, ВиК, ВиК инсталации, Витрини за магазини и офиси, Вътрешни декоративни облицовки, Вътрешни и декоративни мазилки, Геодезия и трасиране, Гранитогрес, Груб строеж, Дограми, щори, врати и тенти, Дървена дограма, Електрически инсталации, Електро услуги, Електроуреди, Комплексни довършителни работи, Кърти, чисти, извозва, Мебели и оборудване на магазини, Мебели по поръчка, Надзор, контрол и узаконяване, Обзавеждане на заведения, Подови настилки, Проектиране, Сглобяеми къщи, Строителство и проектиране, Тапети, Фаянс и теракот, Фаянс и теракот, Шпакловки

Райони:

Цялата Страна