Професионален профил

Фирма

+359 32 277 298

Описание:

ФИЛКАБ Солар е българска компания, част от групата на ФИЛКАБ АД, която повече от 15 години се развива успешно като един от водещите доставчици на стоки и комплексни услуги за енергетиката. Дейността на ФИЛКАБ Солар е фокусирана към предлагането на цялостни решения в областта на възобновяемите енергийни източници – проектиране, доставка на материали и изграждане на системи и съоръжения. Представени сме в седем български града и имаме дъщерни компании в Турция, Румъния, Македония и Сърбия.

Успешното партньорство на ФИЛКАБ Солар с водещи европейски производители на фотоволтаични модули, соларни инвертори, зарядни контролери и акумулатори ни позволява да предлагаме на нашите клиенти изграждането на инсталации, които се отличават с високо качество на вложените материали и оборудване, дълъг експлоатационен живот и високи средни добиви от единица инсталирана мощност. В същото време, значителният инженерингов опит при изграждането на свързани към мрежата, автономни и хибридни системи и системи за собствено потребление, както и наличието на големи складови наличности, са предпоставка за къси срокове за изпълнение нa проекта и отлично гаранционно и извънгаранционно обслужване, което превръща ФИЛКАБ Солар в сигурен бизнес партньор и логичен избор при изпълнението на Вашия фотоволтаичен проект.

С пакета от услуги за дистанционен мониторинг, известяване, абонаментна периодична и аварийна поддръжка на фотоволтаични електроинсталации, ФИЛКАБ Солар гарантира висока степен на непрекъсната работа и висок специфичен добив.

За широката си дейност компанията е развила високоефективна структура и организация:

Съвременен производствено-търговски комплекс в Пловдив;
Собствен транспорт за доставка до клиента;
Търговски бази в София, Бургас, Варна, Велико Търново, Русе, Сливен.
В дружеството е внедрена Интегрирана система за управление на качеството, околната среда и здравословните и безопасни условия на труд съгласно изискванията на стандартите ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 и ISO 9001:2015. Системата е ориентирана към клиентите, доставчиците, служителите в дружеството и всички останали заинтересовани страни и цели удовлетворението на изискванията на клиента, осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд на служителите и организация на дейността по начин, гарантиращ опазване на околната среда.

Услуги

Слънчеви системи, Фотоволтаици

Райони:

Пловдив, Асеновград, Брезово, Калояново, Карлово, Кричим, Куклен, Лъки, Марица, Перущица, Първомай, Раковски, Родопи, Садово, Сопот, Стамболийски, Съединение, Хисаря, Пазарджик, Батак, Белово, Брацигово, Велинград, Лесичово, Панагюрище, Пещера, Ракитово, Септември, Стрелча, Сърница, Стара Загора, Братя Даскалови, Гурково, Гълъбово, Казанлък, Мъглиж, Николаево, Опан, Павел баня, Раднево, Чирпан, Смолян, Баните, Борино, Девин, Доспат, Златоград, Мадан, Неделино, Рудозем, Чепеларе, Ямбол, Болярово, Елхово, Стралджа, Тунджа, Бургас, Айтос, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Поморие, Приморско, Руен, Созопол, Средец, Сунгурларе, Царево

Адрес на офис:

ул. "Коматевско шосе" №92, гр.Пловдив