Принтирано стъкло – отпечатайте мечтите си и украсете дома си

Технологията за печат върху стъкло се развива с много бързи темпове, като позволява постигането на пълен цвят, високо качество на образа, добавяне на ефекти и много, много повече – от отпечатване на реалността в картина, до сюрреалистични приказни изображения и цветни импресии. Печатът върху стъкло позволява да изследвате нови възможности в интериорния дизайн със стъкло, като го преобразувате в платформа за артистичен израз.

Принтираното стъкло намира много приложения – гърбове на кухни (можете да прочете за тях тук), витражи, панорамни и модулни картини, тавани, стъклени врати, врати на гардероби, стъклени плотове за маси, душкабини, паравани и много други. Фирмите, които могат да изработят Вашето произведение, предлагат вече много високо качество на услугата – печат върху стъкло тип „Safety glass“, което гарантира висока устойчивост на отпечатъка на температурни въздействия, слънчеви лъчи и влага, безопасност при счупване, отпечатъкът е много качествен (без дефекти, замърсявания и балончета въздух), няма нужда да се поставя рамка, която да предпазва краищата на картината.
В тази статия ще Ви представим вдъхновението да имате картина от принтирано стъкло в дома си.

Възможностите са много, почти безгранични. Вземете любимата си снимка или уникално изображение от Интернет и създайте зашеметяваща картина, с която да се гордеете.
Можете да получите помощ при избора на изображение от фирмата, при която ще поръчате своята картина – да разгледате каталозите им или да се консултирате със специалисти, които да Ви насочат към цветови избор, съобразен с интериора на дома, офиса или вилата Ви. Имате на разположение и безкрайните възможности на мрежата. Нашият съвет е да избирате изображения, които са с високо качество. Съществуват много интернет страници, от които можете да си купите професионални изображения с отлично качество.
Ето и няколко предложения от нас:

Картини и колажи с напитки и храни

Картини с любими хора и моменти

Картини с пейзажи и флорални мотиви

Ако природата Ви успокоява, ако харесвате шедьоврите на вечните майстори на четката, ако искате да освежите стаята си с цветя, то Вие се нуждаете от принт с пейзажи и флорални мотиви. Те ще внесат в дома Ви ведро и оптимистично настроение, ще създадат пасторално усещане за простор и свобода.

Картини с животни

Много хора харесват силата, свободата и красотата, която излъчват изображенията на животни. Независимо от това дали се възхищавате на животните или пък искате да внесете акцент в интериорния дизайн на Вашия дом можете да избирате между картини на коне, водни обитатели, представители на дивия свят и много други.

Картини с изображения на световни градове

 Превърнете стената у дома или офиса в прозорец, от който се открива зашеметяваща гледка към Айфеловата кула или Ню Йорк, ренесансовата красота на Флоренция и Венеция, завладяващият стил на Токио…

Картини с герои от филми или комикси

Ако пък сте маниаци на анимацията и филмите и живеете в света на Батман и Син сити или просто искате да внесете еклектичен и ексцентричен стил в интериора си, можете да откриете невероятни изображения в мрежата, с които да го постигнете.

Картини с дзен изображения

Ако следвате философията на източните религии, ако медитацията и себепознанието са част от Вашия път на израстване или търсите спокойствие и вдъхновение, то несъмнено бихте изразили себе си чрез картина с изображение на вода и подредени гладки камъчета, цветя и посипани с капчици роса листа.

Възможностите са неограничени. Примерите в Интернет – безброй. Единственото, което е нужно да направите, е да изразите себе си в стъкло и да украсите дома си по уникален и неповторим начин. Отпечатайте най-креативните си идеи, скъпи спомени върху стъкло, за да създадете емблематично, спиращо дъха произведение, което отразява уникалната Ви същност и внася модерен акцент, елегантност и красота в интериора на дома или офиса Ви.

Статията е написана в сътрудничество с