Професионален профил

Майстор

0878408852

Описание:

Предстои ви ремонт на жилище или на електроуред? Безпокоите се,че това ще ви причини много грижи,безпокойства,ядове и нерви?
В такъв случай доверете се на нас.Вашият ремонт е наша грижа!Ние ще сторим всичко от А до Я, а за вас ще остане само удоволствието от почивката или пиенето на кафе.
Гарантираме ниски цени,коректност,експедитивност и високо качество.Ние сме майстори с 20-30 годишен опит,които предлагат комплексни услуги:

Еергоспестяваща топлоизолация.Хидро и шумоизолация.
Монтаж на гипсокартон и окачени тавани.Цялостно сухо строителство.Прецизно лепене и фугиране на плочки,теракот и гранитогрес.Грубо строителство,довършителни работи,изграждане и ремонт на покриви.
Саниране,прецизни шпакловки,редене на ламинат.Изправяне на врати.Къртене с извозване на отпадъците.

Всички видове ВиК услуги: Отстраняване на аварии,смяна на вертикални и хоризонтални щрангове,лепене на тръби,отстраняване на течове,отпушване на канали,сифони,шахти,улуци и водосточни тръби.Изграждане на локално парно.

Комплексни електроуслуги:Експедитивно отстраняване на аварии.Елтабла.Изграждане на звъничеви и домофонни инсталаци.Фотоклетки.Елинсталации, електроизграждане и електрообзавеждане.Монтаж и свързване на бойлери,печки,перални и миални машини. Пусковонадстроечни и тестови дейности .Окабеляване и заземяване.Монтиране на контакти,ключове и осветителни табла.Монтаж на пожароизвестяване и гръмоотводни системи.

Услуги

Баня, ВиК, ВиК инсталации, Външна топлоизолация, Външни мазилки, Външни облицовки и фасади, Вътрешна топлоизолация, Гранитогрес, Електрически инсталации, Електро услуги, Електроуреди, Окачени и опънати тавани, Окачени фасади, Осветление, Отпушване на канали, Преградни стени и предстенни обшивки, Сайдинг, Саниране и хидроизолации, Сухо стрителство, Фаянс и теракот, Фаянс и теракот, Хидроизолации

Райони:

Столична