Професионален профил

Майстор

0890420293

Описание:

Добре дошли в ДиПКомфорт ООД – мястото, където вашият комфортът става наш приоритет. Аз съм Станислав Димитров, аз и моят партньор Иван Петков основахме тази компания с мисията да предоставим иновативни и ефективни решения в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението.

Нашата Визия:

Вярваме в бъдещето на комфорта, където всеки дом, офис или обект е поддържан с висок клас технологии и персонализирани решения. Със силно убеждение в отговорната и устойчива енергия, работим по внедряване на иновации, които не само подобряват комфорта, но и спестяват енергия.

Нашият Подход:

Всеки проект за нас е уникален. Слушаме нуждите ви внимателно и създаваме персонализирани решения, които не само отговарят на вашите изисквания, но ги надхвърлят. С този подход гарантираме дългосрочна устойчивост и задоволство за нашите клиенти.

Нашите Услуги:

– Климатични Инсталации: От домашна климатизация до индустриални проекти.
– Вентилационни Решения: Пълноценни системи за въздухообмен в различни обекти.
– Отоплителни Инсталации: Интелигентни газови котли, термопомпени системи и подово отопление.

Заедно С Нас:

С нас не получавате само услуги, но и партньорство, което ви дава спокойствие. Работим заедно с вас през всеки етап – от концепцията до реализацията.

Свържете се с Нас:

Не се колебайте да ни потърсите. С удоволствие ще отговорим на вашите въпроси и ще ви помогнем да направите вашия живот по-комфортен.

Услуги

Вентилация, Електрически инсталации, Електро услуги, Електроуреди, Климатици, Осветление, Отопление и вентилация, Отопление на природен газ, Термопомпи

Райони:

Цялата Страна