Професионален профил

Майстор

0878 433 411

Описание:

УСЛУГИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ:
ВиК.
Фирмата ни разполага с най-добрите майстори водопроводчици, които са в състояние да се справят с всеки проблем. Те са на разположение денонощно и ще реагират своевременно при екстрена ситуация или ако се нуждаете от планиран ремонт.

Отпушване.
Отпушваме всички видове тоалетни – ръчно или машинно, в зависимост къде е проблемът. Същото важи и за мивки, канали, сифони, септични ями. Отпушваме улуци, шахти, щрангове и въобще всички водопреносни и отвеждащи системи и мрежи.

Смяна на елементи от ВиК.
В състояние сме да сменим всички щрангове, независимо дали става въпрос за апартамент, жилищна сграда или къща. Извършваме подмяна и на вертикални, и на хоризонтални такива. Същото се отнася и за всички видове тръби, кранове и водомери.

Монтаж.
Монтираме мивки в обществени сгради, хотели, апартаменти – навсякъде, където има нужда от такива. Ако сте си закупили бяла техника или се премествате, не се притеснявайте – монтажът на бойлера, пералнята, съдомиялната, може да оставите също на нас. Извършваме и всички дейности, характерни при ремонт или строеж на нова баня – монтиране на вана и джакузи, мебели за баня, тоалетни чинии, казанчета, душ батерии. Може да разчитате на нас и при монтиране на кранове, водомери, смесители, меки връзки за чиста и мръсна вода.

Изграждане на ВиК системи.
Можем да изградим всяка една ВиК инсталация, независимо дали става въпрос за жилищна, обществена или търговска сграда. Разполагаме с необходимата техника за мащабни проекти, за изкопни дейности, за монтиране на тръби и т.н. След това ще сме в състояние да поддържаме водопреносната система. Освен това, създаваме и хидрофорни системи – това е необходимо на местата, където съществуват водоснабдителни проблеми.

Ремонт на ВиК инсталации.
Ремонтираме всякакъв вид ВиК инсталации – независимо дали повредата е в жилището, учреждението или офиса. Същата услуга предлагаме и ако имате проблеми с бойлера, тоалетното казанче и всички други съоръжения в банята.

Откриване и поправка на течове.
Откриваме и поправяме течове по тръби, тоалетни казанчета, бойлери, водомери и др. Разполагаме със съвременна техника за диагностика на всички видове проблеми по водопреносната мрежа, така че спокойно може да ни се доверите.

Ел. услуги.
Подобно на ВиК услугите, които предлагаме, в 411.bg работят професионални електротехници, на които може да разчитате винаги, независимо дали става въпрос за аварийна ситуация или планирани ремонтни дейности.

Проектиране и изграждане на инсталации.
Проектираме и изграждаме ел. инсталации, независимо от тяхната сложност и предназначение – дали за частни имоти и жилища, дали за фирми, големи строителни обекти, дали на открито и т.н. Същото важи и за допълнителни, слаботокови инсталации (за домофони, аларми, видоенаблюдение, домофони и т.н.).

Проектиране и изграждане на ел. табла.
Те са една от най-важните части от всяка електрическа инсталация. Проектирането и изграждането им е отговорен процес и дейност, за които майсторите ни имат необходимия опит.

Проектиране и изграждане на скрито осветление. Нашите майстори са специалисти не само по „грубата” част, но и са в състояние да проектират и изпълнят скрито осветление във Вашия дом като задоволят най-капризните Ви и творчески търсения.

Смяна и ремонт.
Сменяме захранващи кабели, табла на бойлери и др. Справяме се с абсолютно всички проблеми, свързани с електрозахранването – ремонтираме стълбищно осветление, ел. табла и инсталации. Естествено, предлагаме ремонт и на печки, фурни, бойлери, котлони и въобще на всички електроуреди.

Монтаж.
Освен ремонт, ще монтираме и всички електроуреди, от които имате необходимост – бойлери, печки, абсорбатори, аспиратори, електромери, печки, хладилници, фризери. Същото касае и разнообразието от осветителни тела – независимо от техния вид и предназначение.

Преместване.
Преместваме бойлери когато се местите в ново жилище, ел. табла, ако правите големи ремонти, както и контакти и ключове.

Осветление.
Проектираме и изграждаме аварийно, алтернативно и стълбищно осветление.

Аварийни електроуслуги.
Нашите електротехници са на Ваше разположение денонощно и всеки ден от седмицата – независимо дали става въпрос за празник или почивни дни. Важното е да запомните, че независимо от проблема, с който се сблъскате, е най-добре да се свържете с нас и ние ще реагираме максимално бързо.

Продажба на бойлери.
Предлагаме разнообразие от видове и марки бойлери – хоризонтални и вертикални, стандартни, за всякакво налягане, неръждаеми и др. Освен консултация какъв точно вид бойлер Ви е необходим, ще извършим бърз и качествен монтаж. Марките, които продаваме, са Tesy, Ariston, Termomax, Diplomat, Елппром. Освен това предлагаме и допълнителни услуги, касаещи Вашия бойлер: монтаж, демонтаж, свързване към ВиК и ел. инсталацията и др.УСЛУГИТЕ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ:
ВиК. Фирмата ни разполага с най-добрите майстори водопроводчици, които са в състояние да се справят с всеки проблем. Те са на разположение денонощно и ще реагират своевременно при екстрена ситуация или ако се нуждаете от планиран ремонт.

Услуги

Баня, ВиК, ВиК инсталации, Електрически инсталации, Електро услуги, Електроуреди, Осветление, Отпушване на канали, Почистване на септични ями, Пречиствателни инсталации, Сондажи, Хидрофорни системи

Райони:

Столична

Адрес на офис:

ул. Мюнхен 2, гр.СОФИЯ
АВАРИЙНИ УСЛУГИ - ДЕНОНОЩНО