Защо дограмата е толкова важна за Вашия дом?

Дограмата е от основно значение за едно жилище като от нея до голяма степен зависи дали то ще е топло, тихо и уютно. Ще разгледаме последователно различните характеристики на дограмите, техните основни видове и техните предимства и недостатъци. Тези характеристики имат отражение върху топло- и шумоизолационните качества на дограмата, както и върху нейните трайност и издръжливост.

В публичното пространство се рекламират стотици фирми за дограма, но важно е да се прави разлика между фирмата-производител на профилите и самата фирма, която прави дограмата. Няколко са основните световни и български производители на алуминиеви и PVC профили като най-големите са Salamander, Weissprofil, Profilink, Rehau, KMG, Altest, Blick и други, докато фирмите, които закупуват тези профили и изработват дограмата според Вашата поръчка, са безброй много и не всички от тях изработват качествена дограма. Естествено всички в рекламите си наблягат на производителя на профилите (особено ако е реномиран), с които работят, но това понякога може да е подвеждащо, защото профилите може да са от някоя от най-известните фирми, но фирмата да произвежда некачествена дограма от тях.

Ние ще Ви помогнем да се ориентирате в лабиринта от видове дограми, производители на профили и фирми производители на дограми. Ще се опитаме да Ви предоставим всякаква допълнителна информация, така че при избор на Вашата дограма, да се чувствате комфортно и да направите добър и информиран избор.

В нашата секция Майстори можете лесно да филтрирате тези, които работят във Вашия град, и да си изберете с кого да се свържете.

Другият Ви вариант е да направите заявка, в която да опишете дограмата, от която имате нужда, заедно с приблизителни размери, цвят, материал и отваряемост, и да получите много оферти от фирми и майстори.