Външна топлоизолация

Това е предпочитания метод за поставяне на топлоизолация. При него тя се поставя от външната страна на стената като едновременно с поставянето се отстраняват и всички дефекти по фасадата. Полагането на външна изолация е най-общият метод за защита на сградата от студ през зимата и топлина през лятото. След като е изолирана сградата остава защитена от лошите условия на времето, а обитателите в помещенията се наслаждават на оптимален топлинен комфорт. Стените остават приятно топли и еднакви с температурата на стаята.

Решава се проблемът с появата на мухъл и конденз. Същевременно се удължава живота на сградата. След направеното фасадно саниране, всички екстериорни участъци са защитени от лошите условия на времето с нова фасадна мазилка, която в повечето системи е и 100% водонепропусклива. Получавате херметически затворена фасадна обвивка, без риск от поява на течове и конструктивно разрушаване от неправилна експлоатация.

И не на последно място – подобрявате архитектурния облик, а след новото оформление цената на сградата  е значително по-висока.