Обща Информация

Описание:

РОСИМА® е специализирана фирма за проектиране, доставка и монтаж на оградни системи и съоръжения, габиони и градинска декорация. Фирмата е основана 1991 година и в нея работи екип от опитни и високо квалифицирани специалисти. Наши служители притежават международни сертификати от професионални курсове и обучения в областта на оградите, контрол на достъпа и периметрова защита.

РОСИМА® е изключителен представител в България на световните лидери в областта на оградните системи и съоръжения: BETAFENCE Belgium, TENAX Italy, LOCINOX Belgium, POLARGOS Poland и XCEL Fence Inc. USA.

Предлаганите от нас артикули са с гарантирано високо качество и произход. Произведени са по най-съвременни технологии и с грижа за околната среда.

Приоритет и водещо начало в нашата работа е да предлагаме на клиентите първокласни стоки и услуги отговарящи на най-високите европейски стандарти.

Служителите и работниците във фирма РОСИМА® обичат България и българската природа.

Ние вярваме в християнските и общочовешки ценности и добродетели. Знаем, че всеки от нас допринася със своя честен труд  за по-доброто бъдеще на България.

Наши клиенти са водещи строителни фирми, телекомуникационни компании, заводи,  складове, хипермаркети и др.

Категории

Огради

Магазини

ул. Висо 60, гр. София (община Столична)
(02) 971 71 88
Понеделник - Петък: 08.30 - 17.30 ч. Събота: 09.00 - 17.00 ч. Неделя: Почивен ден