Обща Информация

Описание:

Днес, Плей Март е най-разпознаваемият бранд за семейни развлекателни центрове и качествени детски съоръжения за игра в Европа. Брандът се свързва с множество иновативни продукти и професионализъм. Плей Март се оценява високо за услугите, които предлага зя клиенти от различни бизнес сектори, които искат да привлекат семейства с деца към техния бизнес (семейни развлекателни центрове, търговски центрове, круизни кораби, ресторанти или детски кътове в магазини) .

През 2017, IplayCo, чрез българския си филиал Плей Март Интернешънъл, придоби бранда, като по този начин затвърди позициите си на водещ производител на детски съоръжения за игра в световен мащаб, с офиси и производство в Северна Америка, Европа и Азия.

В допълнение към бранда Плей Март, групата притежава и франчайзинг веригата Play Planet която е като втори дом за много семейства с деца в цяла Италия. Там те ходят, за да намерят място за игра с качествени съоръжения, специални партита за рожденни дни, а в някои центрове дори и заради вкусната храна.

Категории

Детски площадки

Магазини

бул. Цар Освободител 10, гр. София (община Столична)
+359 2 494 2730