Обща Информация

Описание:

Мебелна фабрика Хит Дизайн е на българския пазар от 2007 година. Създадена с много ентусиазъм, компанията се развива благодарение на всеотдайността на хората, които са част от нея и на добрите препоръки на клиентите.

С времето мебелна фабрика ХИТ ДИЗАЙН създаде успешната формула за производството на ОБЗАВЕЖДАНЕ ПО ПОРЪЧКА.

ХИТ ДИЗАЙН е единствената фабрика в област Варна, която разполага със собствени отдели за производство на:

Ресурса на всички отдели, оборудването и специалистите на фабриката позволява да се изработи всяка част от едно обзавеждане ПО ПОРЪЧКА.

В мострените ни зали във Варна и София може едновременно да се поръчат с индивидуални размери, цвят и материали: кухня, секция, дивани, кресла, табуретки, спално обзавеждане, легла, гардероби, тапицирани спални, антрета, детско обзавеждане, бебешки кошари и скринове, детски фотьойли, интериорни и входни врати, мебели и врати за баня, маси, столове, мебели от масив, огради, стъпала, стълбища, барбекюта и навеси, ламперия, обзавеждане за заведения, офиси и магазини, спално бельо, матраци, пердета, принт на мебели и стъкла, камък, ковано желязо…

Когато изпълнителя на поръчка за обзавеждане е само един се постига много ПО-НИСКА КОМПЛЕКСНА ЦЕНА, КАЧЕСТВЕН КОНТРОЛ на изпълнението и ЦЯЛОСТНА ГАРАНЦИЯ!

За улеснение на потребителите в мострените ни зали са изложени всички видове материали за мебели, врати и мека мебел, плотове, стъкла, камък, каталози с над 2000 цвята боя и 40 цвята байц, над 5000 вида дамаски и текстил.

Дизайнерите на ХИТ ДИЗАЙН визуализират всяко запитване и консултират клиентите за разположението, конструкцията, материалите и цветовете. Паралелно с обзавеждането всеки клиент може да поръча мивки и уреди с отстъпка.

Категории

Мебели и обзавеждане, Мебели по поръчка

Магазини

ул. Отец Паисий № 26, гр.Варна (община Варна)
+359 885 47 77 86, +359 884 17 77 47
ПОНЕДЕЛНИК до СЪБОТА 10.00 до 19.00