Обща Информация

Описание:

Мебелите не са просто вещи, те реално превръщат жилището в уютен дом. Използваме ги за съхранение на любимите си предмети, на тях прекарваме моментите с близките си, мечтаем, усмихваме се, живеем.

Добре дошли на сайта на Валдом – мястото, където мебелите са емоция! Повече от десет години ние се стремим да предадем ново звучене на израза домашен уют. Всеки модел, всеки детайл е насочен да задоволи клиентските изисквания, като в същото време предложенията са стилни, модерни и достъпни. Независимо дали търсите обзавеждане на своята кухняспалня, хол или детска стая, повече от сигурни сме, че тук ще откриете своите мебели. Разгледайте отделните категории, всяко изделие е с подробно описание и можете лесно да се запознаете със състава и функционалностите му. Екипът ни е на разположение за всякакви въпроси, свързани с процеса на онлайн поръчка.

Знаем колко важно е за вас да изберете не просто добре изглеждащи мебели, а тези, които ще изразят най-добре вашата индивидуалност. Затова качеството на предлаганите продукти е сред най-добрите на пазара. Ние не си позволяваме компромиси, за да печелим на всяка цена. И когато гарантираме на клиентите си достъпни цени или възможност за закупуване на изплащане, те ще получат точно това. Високото качество на материи и материали, съчетани с модерен дизайн и разнообразни функционалности, изграждат стандартът „Валдом“ . Нашите клиенти стават притежатели на най-добрите дивани,масигардеробисекции и спални.

Ако не сте харесали Фейсбук страницата ни, можете да направите това. Там се публикуват новите модели и промоции, споделя се полезна и любопитна информация. В случай, че предпочитате да направите онлайн заявка, ще можете да направите това бързо, лесно и удобно на фирмения уебсайт.

Категории

Готови мебели, Мебели и обзавеждане, Мебели и оборудване на магазини, Мебели по поръчка, Обзавеждане на заведения

Магазини

ул. Опълченска 105, гр. София (община Столична)
0884 800 806
понеделник-събота: 10:00 до13:00 и от 14 до 19:00 ч ПОЧИВЕН ДЕН неделя