Обща Информация

Описание:

Мебелна палата Лазур е добре познато за варненци място за покупка на обзавеждане и аксесоари за дома. Магазинът се намира в ж.к. Младост на кръстовището на бул.  „ Сливница“ с бул. „ Януш Хуняди“ срещу парк-музей  „Владислав Варненчик“.

Историята на Мебелна палата Лазур датира от 1981 г. Магазинът винаги е бил мястото за жителите и гостите на града, където те са откривали всичко, от което имат нужда, за да създават уюта в своя дом. През всички тези години ние, екипът на Мебелна палата Лазур, сме се стремили да запазваме традициите на предлагането на качествени мебели, успоредно представяйки стиловете и тенденциите на настоящия ден.

Със своите над 7000 кв. м. търговска площ и над 10000 кв. складове общият брой на изложените мебели е несравним с който и да е друг мебелен магазин у нас – над 3000, а готовите мебелни инсталации са общо 420. Мебелна палата Лазур е винаги в състояние да задоволи всички очаквания на своите клиенти както стилово, така и ценово.

През 2009 година беше пуснат в експлоатация реконструирания втори етаж. Там на площ от 1500 кв. м. са показани експозиции на водещите в областта фирми.

Тъй като превръщането на жилището в мечтания дом не приключва само с избора на мебели, ние предлагаме на своите клиенти богат набор от услуги – изготвяне на индивидуални проекти и вземане на размери при поръчка на кухни, транспорт, монтаж, възможност за избор относно начина за заплащане. На всеки ваш въпрос ще отговорим бързо и коректно.
Докоснете се до стилния и многообразен свят на мебелите и в нашия сайт, където ще намерите най-актуалните и атрактивни модели, разбира се, там ще откриете информация  и за нашите  промоционални оферти. Можете да закупите избраните мебели онлайн или на място в магазина, нашите консултанти с удоволствие ще ви помогнат да изберете най-подходящото обзавеждане за вашите нужди.

Категории

Готови мебели, Мебели и обзавеждане, Обзавеждане на заведения

Магазини

бул. Сливница, ж.к. Младост 1, гр. София (община Столична)
0896/888 305
Понеделник-Събота 09:30 / 20:00 Неделя 10:00 / 18:30