Обща Информация

Описание:

През  далечната 1995 г. в град  Силистра е поставено началото на Мебелна фабрика „Димов“ с няколко машини и екип от едва 5 души. През 2002 г. пререгистрирахме фирмата като „Мебели Димов“ ООД и от тогава до сега успяхме да изградим модерната фабрика на площ от 6 500 кв. м, с разнообразно продуктово портфолио и да се утвърдим като един коректен и надежден партньор.

Ние сме водещ производител на корпусна мебел за спалня, дневна, кухня, антре, детска стая, както и офис обзавеждане. Меката мебел, която произвеждаме, се предлага ексклузивно във фирмените ни магазини в Силистра и Шумен.

Нашата мисия е да надхвърлим очакванията на нашите клиенти, да спечелим уважението на нашите партньори и да заслужим лидерска позиция в предлагането на български мебели. Основната ни цел е да произвеждаме висококачествени продукти, като инвестираме в модерно технологично оборудване, качествени материали и най-вече квалифицирани служители, които да им вдъхват живот.

Посоките, в които се развиваме, са:

– Изграждане на дългосрочно и взаимоизгодно сътрудничество с нашите партньори, което се основава на професионализъм, коректност и уважение.

– Да разработваме нови и да усъвършенстваме досегашните си модели, следвайки модерните тенденции в интериора.

– Да оптимизираме постоянно дейността си и да осигурим устойчиво развитие на бизнеса.

– Да развиваме капацитета на служителите ни до достигане на пълния им потенциал.

Ние се стремим да разбираме нуждите на нашите клиенти, за да отговорим в най-голяма степен на техните желания. Дизайнерският и конструкторски екип на „МЕБЕЛИ ДИМОВ“ създават обзавеждане с фокус върху практичността, удобството и многофункционалността, но задължително комбинирани с вълнуващ  и отличаващ се дизайн. Това ни прави успешни и конкурентни както на българския, така и на международните пазари.

Основна част от капацитета на фабриката е ангажиран в серийното производство на спални, кухни, секции и антрета. Стремим се да предложим нови модели всяка година, като задължително запазим отличителния си стил и отличното съотношение качество-цена, така че крайният резултат да задоволи изискванията и на най-взискателния клиент.  Изработваме и цялостни интериорни решения за бизнес и частни клиенти, съобразно размерите и цялостната концепция на дома, офиса, хотела, заведението или търговския обект.

Може да откриете нашите изделия в двата ни фирмени магазина в Силистра, ул. „Тутракан“ 4 и Шумен, бул. „Симеон Велики“ 64, както и в над 60 населени места в цялата страна. Търговски представители и дългогодишни партньори на фабриката са някои от най-големите мебелни вериги в България, които освен че предлагат нашите мебели, съвместно разработваме и произвеждаме обзавеждане с техни търговски наименования и по техен дизайн.

Категории

Готови мебели, Мебели и обзавеждане

Магазини

ул. Тутракан 4, гр.Силистра (община Силистра)
0898 572 228
Понеделник – Петък: 09:30 – 19:00 часа Събота: 10:00 – 15:00 часа Неделя: Почивен ден
бул. Симеон Велики 64, гр.Шумен (община Шумен)
0898 572 225
Понеделник – Петък: 09:30 – 19:00 часа Събота: 09:30 – 13:00 часа Неделя: Почивен ден