Обща Информация

Описание:

Нашите мебели са с високо качество, голяма гама от цветова по Ваш избор и на конкурентни цени. Работим с плочи „егер”, „габровница”, „кроношпан”, както и с МДФ, форнировън МДФ и други. Предлагаме безплатна оферта на Вашите мебели – кухни, спални, детски стаи, офис мебели и всички останали мебели, които са необходими за Вашият дом. Съобразно Вашите предпочитания, изисквания и възможности, изработваме индивидуални проекти на Вашите мебели. Основният ни принцип е клиента да получи решение за обзавеждането, което търси в максимално кратки срокове и минимум изразходвано време.

Приемане на поръчка

Здравейте, не се колебайте да ни изпращате, чертежи и скици на вашите мебели, ние ще отговорим възможно най – бързо на тях. Моля посочете примерен цвят и материал за да бъдем по конкретни в офертата си.

 

Оглед и взимане на размери за гр. София е безплатен.

Изготвяне на типов проект – 50,00 лв., които се приспадат при всемане на поръчка, или при подписване на договор за изработка.

Срока на изработката започва да тече след вземане на капаро не по-малко от 60% от стойността на поръчката. Останалата сума се заплаща при завършен монтаж.

Срока за изработка е от 14 до 30 дни. (При наличието на детайли боядисани по RAL, срокът на изработка се променя)

 

Начин на приемане на поръчка:

Офертата включва вземане на размери, типов проект, изработка, доставка и монтаж с необходимите механизми и аксесоари при заявяване.

Офертата не включва демонтаж на стари мебели.

Категории

Мебели и обзавеждане, Мебели по поръчка

Магазини

софия, гр. София (община Столична)
+359 882 863 937