Обща Информация

Описание:

„Канор“ е запазена марка, която създадохме, за да реализираме идеите си за работа с интериор и обзавеждане, работа с хората и вникване в нуждите и желанията им. Реализацията на тези идеи е работата, която искаме да ни храни и доставя удоволствие! Не претендираме да сме най-добри в бизнеса, но претендираме да сме такива в избора ни. Стремим се да съчетаем „доброто качество” с „изгодната цена”, иначе две противоречащи си понятия, стремим се да направим компромиса за клиента минимален, разчитаме на нашата компетентност, придобита с времето, на умението ни да боравим с красотата…, защото всеки има право на нещо добро, а ние искаме да сме част от това добро.

Това е „Канор” – държим на името си, държим на хората, с които работим, доволни сме от това, което правим…

През 1998 г. стартирахме с ламиниран и естествен паркет. През годините се учехме от опита на партньорите ни и от желанията на клиентите ни, обучавахме нашите майстори при производителите в Германия, посещавахме семинарите им. Така научихме за благородството на естественото дърво използвано за изработка на паркет и мебели и как да работим с него.

Днес вече обзавеждаме цялото жилище – спалня, хол, детски стаи, трапезария и кухня, офис и работния кабинет. Всичко е в съчетание с благородството на дървото, представено със стил, даряващо уют и спокойствие.

Основните ни продукти и услуги са внос, окомплектоване и преработка, проектиране, монтаж и доставка, както и последваща поддръжка и консултации.

Категории

Готови мебели, Естествен паркет, Интериорни врати, Ламиниран паркет, Мебели и обзавеждане, Обзавеждане на заведения, Подови настилки

Магазини

ул. Цар Симеон I 76, гр.Бургас (община Бургас)
0887 37 15 95
бул. "Владимир Вазов" 39, гр. София (община Столична)
0889 125 266
Цариградско шосе 16, гр. София (община Столична)
(02) 971 20 84