Обща Информация

Описание:

Фирма GTC Design е основана през 1994г.  От  2000г. компанията се специализира в проектиране и производство на мебели и  днес разполага със собствена производствена база, оборудвана с модерни машини и технологии и с екип от квалифицирани проектанти, които създават оптималните решения за всеки интериор.

GTC Design разработва авторски индивидуални проекти, внимателно съобразени с възможностите на пространството и предпочитанията на клиентите.

В своята над 15 годишна история компанията е създала и реализирала стотици проекти на кухни, дневни зони, спални, детски стаи, офиси, хотели, магазини.

Производствена база

Производствената база на GTC  Design се намира в гр.София и разполага с високо технологично оборудване, което позволява качествена и прецизна обработка на мебели до най-дребния детайл. Мебелите могат да се изпълнят във всички популярни материали като плоскости от ПДЧ, МДФ с естествен фурнир или с богата палитра от плътни тонове с варианти в мат и гланц.

Кухненските плотове се изработват от  термоплот с дебелина 3,4,6 см, а също и от технически камък в разнообразна гама от цветове и шарки. За гръб на стената предлагаме варианти както от традиционните дървесни плоскости, така и облицовка от оцветено или прозрачно стъкло в съчетание с тапет или текстилен десен. GTC  Design работи с утвърдени производители на метален обков, с който се постига прецизно качество, функционалност и елегантна визия на обзавеждането.

Категории

Мебели и обзавеждане, Мебели и оборудване на магазини, Мебели по поръчка, Обзавеждане на заведения

Магазини

ул.“Нишава“ №167-171, гр. София (община Столична)
0887 560 830
понеделник-петък: 9:30 – 18:30 събота: 10:00 – 13:00