Обща Информация

Описание:

Ние от Фърниш знаем, че днес потребителят желае персонализиране като израз на неговия индивидуализъм повече от всякога. От автомобил до мобилен телефон, ние от Фърниш знаем, че очаквате подробни варианти, които да отговарят на индивидуалния Ви начин на живот. Разгледайте нашите предложения и сме сигурни, че ще откриете специалното обзавеждане, от което се нуждаете.

  Ние от Фърниш знаем, че очаквате качество, комфорт и дизайн за вашите мебели.

 Убедени сме, че нашето обзавеждане ще отговаря на Вашите очаквания с разнообразие от възможности за превъзходен дизайн и конструкция от висококачествени материали. Качеството е най важният компонет, който изграждаме във всяка мебел която правим.

  Ние от Фърниш знаем, че качеството „естетика” на един продукт е неразделна част от неговата практичност. Без съмнение за потребителя е неудобно и изморително да си служи с продукти, които са объркващи, „лазят по нервите” и на които не може да се разчита. Въпреки това, въпросът за естетическите качества на един продукт винаги е бил труден за определяне по две причини: първо – трудно е да се говори за визуалните качества на даден продукт, понеже думите носят различно значение за всеки отделен човек. И второ: естетичните качества са съчетание от най-различни детайли, едвам уловими оттенъци, хармония и равновесие от цял набор визуални елементи. За да се съчетае всичко това и да се оцени правилно, е необходимо “набито око”, школувано с дългогодишен практически опит.

Категории

Мебели и обзавеждане, Мебели по поръчка

Магазини

ул. Любляна 22а, гр. София (община Столична)
0888 66 16 84
от понеделник до петък - 10:30 - 19:30 събота - 10:30 - 15:00 неделя - почивен ден