Обща Информация

Описание:

Компанията Furnish BG е основана през 2004 г. и е специализирана в интериорeн дизайн, цялостно обзавеждане на дома и проектиране на мебели по поръчка, хотелско обзавеждане и обзавеждане за заведения. Фирмата се фокусира върху интериорно проектиране и дизайн в отговор на нарастващата тенденция за все по-голямо търсене на подобен род услуги.

Днес можем да се похвалим със своето извоювано място на пазара и доказано име. Разполагаме с офис във Варна, производствени бази в София, Варна и Бургас, а сред клиентите, които ни се довериха са едни от най-добрите хотели и ваканционни комплекси в различни курортни селища на България.

За да улесним своите клиенти, създадохме и онлайн магазин за мебели, чрез който може да разгледате всички артикули в нашия каталог за мебели и обзавеждане, да направите онлайн поръчка на мебели и да платите бързо и лесно желания от Вас продукт или да се консултирате с наш специалист, за да намерите най-подходящите и функционални решения за интериора на своя дом.Предлагаме Ви богат асортимент от готови мебели и мебели по поръчка, цялостни пакети за обзавеждане, готови да отговорят на различните вкусове и желания.
Продуктите от каталога на нашия онлайн магазин за мебели могат да бъдат доставени до почти всеки град в България.Основните ни дестинации са популярните български курорти и населени места.
За своите клиенти ние се стремим да предоставим комплексни услуги като обхванем пълната гама от дейности в обзавеждането и интериорното проектиране:

 

  • Дизайн и цялостно обзавеждане на ваканционни обекти, хотели, заведения, офиси и търговски обекти;
  • Интериорен дизайн и 3Д визуализиране
  • Производство на кухни и мебели по индивидуална поръчка, дизайнерски мебели,
  • Доставка и монтаж на мебели ; Декориране и аранжировка
  • Обновяване и извършване на всички довършителни и ремонтни дейности
  • Онлайн мебелен магазин

Нашият екип
Furnish BG е модерна компания с млади, но опитни служители – дизайнери и проектанти, онлайн-консултанти, мениджъри на проекти, монтажници и мебелисти. Всички членове на нашия екип са много добре подготвени и ще удовлетворят всички Ваши изисквания.

Мисия на компанията
Всичко, което правим е съобразено с индивидуалните желания и потребности на нашите клиенти. Ние даваме всичко от себе си, за да направим нещата по-лесни за Вас и затова се грижим за целия процес: от интериорнто и мебелно проектиране, през самото производство, доставка и монтаж на мебели и техника, до финалната аранжировка и почистването. Това е едно от основните ни предимства и Вие може да бъдете сигурни, че ние ще се погрижим за всичко и ще Ви спестим много време и усилия.

Надеждни доставчици
Работим с най-добрите български и чужди производители, сред които датската фабрика за дизайнерски мебели – SoftlineCalligaris – италианска фабрика за качествени маси и столове, Tеka- висококачествени кухненски електроуреди, както и много български мебелни фабрики наложили се на пазара с качествените си продукти като Колорадо, Руди Ан, Тедива, Ретро Уют, АТГ, Интролайт

Категории

Готови мебели, Мебели и обзавеждане, Мебели и оборудване на магазини, Мебели по поръчка, Обзавеждане на заведения

Магазини

ул."Иван Вазов", 37, гр.Варна (община Варна)
+359 896 662 961, +359 898 516 123
Понеделник: 10:00 - 18:30 Вторник: 10:00 - 18:30 Сряда: 10:00 - 18:30 Четвъртък: 10:00 - 18:30 Петък: 10:00 - 18:30 Събота и Неделя: Почивни дни