Обща Информация

Описание:

„АЛФА ПЛЕЙГРАУНД” ООД е специализирана и е с дългогодишен опит в изграждане и оборудване на детски площадки,  детски съоръжения, люлки, пързалки, клатушки, детски масички, детски столчета, каучукови плочи, гумени настилки, външни фитнес уреди, обзавеждане на вътрешни детски центрове.
Предлаганите от нас детски съоръжения са разнообразни и са подходящи за частни и обществени детски площадки, заведения, хотели, детски градини, спортно-развлекателни и детски центрове, басейни и др.
Продуктите, предлагани от „АЛФА ПЛЕЙГРАУНД” ООД са изработени  в   съответствие  с Наредба № 1 ОТ 12 Януари 2009 Г. За условията и реда за  устройството и безопасността на площадките за игра, и стандарти БДС EN 1176, БДС EN 1177 и  БДС EN 71-1 и отговарят на всички изисквания за безопасност,  и имат гаранция за качество, която се дължи на използването на модерни технологии, качествени материали и квалифициран контрол при производството.
Ако имате въпроси, винаги можете да се свържете с нас, където ще се опитаме да отговорим на всички ваши запитвания и коментари независимо дали са свързани с покупка или искате да получите допълнителна информация или съвет.
Информация за нас:

Категории

Детски площадки

Магазини

гр. Варна, ул. Йосиф Стоянов № 1, гр.Варна (община Варна)
0878 990090 / 052 614340