Обща Информация

Описание:

Фирма Адара-М проектира и произвежда мебели от масив.

   Мебелен салон Адара Ви предлага:
   • естествен масив;
• уникален рустикален дизайн;
• пространствени решения само за Вас.

   Адара М проектира и изработва мебели от масивна дървесина за цялостно обзавеждане на жилищното и обществено пространство.
Мебелите с марка Адара са на българския пазар от 2002г. и до сега носят символа на високо качество и уникален дизайн в обзавеждането на къщи и хотели в автентичен български стил.
Използваме различни видове дървесина, като за античната визия много подходящи са бял бор, липа и топола, в съчетание с обков от ковано желязо и състаряване на дървесината. А за класическите мебели предлагаме материали като бук, дъб и орех. Наш приоритет са както мебели за кухня, спалня, детска стая, кабинет, трапезария,дневна и антре, така и тавански помещения, ателиета винарни изби и заведения за хранене. Голямото разнообразие от шкафове, витрини, скринове, ракли, гардероби, дървени легла, решетки за радиатор, пейки, канапета с масивен корпус, ще направят дома Ви уютен и желан.
Ние работим изцяло по индивидуален проект, съобразно размерите на съответния обект и желанията на клиента. Основният ни принцип е Вие да получите най-доброто в съотношение качество-цена.
• консултираме Ви за най-подходящия за случая дървесина, цветовата гама на байцване и по желание на клиента добавяме специални финишни ефекти. Ново предложение е финиша със златна патина – изключително елегантна и стилна комбинация за изискан вкус. Друг вид обработка е състаряването и ръчно рисуваните мебели. Завършения вид на нашите изделия се постига с детайли от ковано желязо, които допринасят за неподражаемия стил.
• изготвяме и предоставяме проект на мебелите, съобразени с Вашите изисквания
• производството, доставката до дома и монтажа са гарантирани в уговорения срок.

   Мебели по поръчка, производител на мебели, кухненско обзавеждане, спални, кабинет, дневна, трапезария, антре, тавански помещения, изби, шкафове за вино, ресторанти, механи, шкафове с метален обков.

   Ключови думи: мебели, мебели от дърво, арт мебели, рустикални мебели, спални, дневни, кухни, легла, шкафове, секции, столове, скринове, мебели, кухненски мебели, мебели за спалня, мебели за дневна, мебели от масив

Категории

Готови мебели, Мебели и обзавеждане, Обзавеждане на заведения

Магазини

ул. Оборище 131-133 , гр. София (община Столична)
0877 66 55 68
Работно време: 10-19 часа