Професионален профил

Фирма

0876391645

Описание:

Искате дворът пред къщата ви да бъде уютен, мечтаете за ваш собствен басейн под открито небе или за малко езерце с рибки? Искате да имате възможност поне за известно време, да забравяте за суматохата на града и да се отдавате на релакс? Всичко това е възможно само в приятна атмосфера, особено в хармония с природата.

Необходимо е само да ни позволите да поработим с парцела край вашия дом и ние ще можем да ви помогнем да създадете атмосферата, от която се нуждаете. Правилното зониране на парцела ще ви позволи да се възползвате максимално ефективно от цялата си площ, като в същото време ще бъдат създадени необходимите Ви уют и красота.

Вие ще постъпите далновидно, ако се свържете с нашата компания, която предоставя широк спектър от услуги за развитието на терени. Нашата задача като професионалисти е проектирането на ландшафта с всичките му сгради, които едновременно изпълняват практически и естетически функции, както и реализирането на всички проектни решения на практика. «Oslad» се справя напълно с тези дейности.

Нашата фирма извършва следните дейности:
1. Ландшафтен дизайн и зониране на обекта;
2. Подбор на растения за вашия терен според нуждите;
3. Озеленяване на обекта;
4. Изграждане на плувни басейни;
5. Създаване на изкуствени водоеми(езера);
6. Полагане на дренажна система и автоматични напоителни системи;
7. Създаване на детски площадки;
8. Монтаж на градинско осветление;
9. Създаване на зони за отдих (беседки, бани и др.);
10. Проектиране и изграждане на бани, сауни, гаражи и др .;
11. Сервизно обслужване – грижа за територията и растенията.

Информация за нашата компания можете да видите, като кликнете върху линка: oslad1.blogspot.com.

Ще се радваме да Ви видим сред нашите Клиенти!

Услуги

Басейни, Дворни настилки и пътеки, Детски площадки, Екстериорен дизайн, Игрища и тенис кортове, Каменоделски услуги, Комини, Навеси, беседки и барбекюта, Огради, Озеленяване, Озеленяване и екстериор, Окачени и опънати тавани, Покриви, Покриви и навеси, Поливни системи, Преградни стени и предстенни обшивки, Сухо стрителство, Улуци и водосточни тръби

Райони:

Цялата Страна

Адрес на офис:

Острец, 39, гр.СОФИЯ
9.00 - 18.00