Професионален профил

Фирма

+359876541152

Описание:

Ремонт на покриви от ХС-СТРОЙ77 0878587026 0876541152

Ние заставаме твърдо с името си, зад всеки изпълнен проект за ремонт на покрив или хидроизолация на покрив. Нашите професионалисти в екипа ни са доказали, че могат да се справят и да отстранят всеки проблем при различните покривни конструкции.
Имаме строго индивидуално отношение към всеки наш клиент. Използваме само материали с доказани качествени характеристики, защото искаме да гарантираме максимално дълъг експлоатационен живот на – покривната конструкция, която изграждаме или ремонтираме. Професионалното ни отношение изпъква най-вече с вниманието, което отделяме на дребните детайли, защото знаем, че най-големите проблеми с покрива започват именно от тях.
Услугите, които ние предлагаме са: ремонт на покриви, изграждане на покривни съоръжения и конструкции, подмяна на керемиди и битумни мембрани, измазване на комини, подмяна на улуци, хидроизолация, поправяне на покривни конструкции на панелни блокове, боядисване на шапки и бордове, премахване на течове.
ХС Строй е член на Камарата на Строителите. Работили сме и имаме препоръки и референции от БДЖ, СБР-НК, МБАЛ Царица Йоана, ИСУЛ, община Божурище, община Велинград, НКЖИ АД, Военна Академия Г. С. Раковски, както и много частни къщи и вили.

Услуги

Боядисване, Боядисване и декорации, Външна топлоизолация, Вътрешна топлоизолация, Вътрешни декоративни облицовки, Вътрешни и декоративни мазилки, Комини, Навеси, беседки и барбекюта, Покриви, Покриви и навеси, Саниране и хидроизолации, Тапети, Улуци и водосточни тръби, Хидроизолации, Шпакловки

Райони:

Цялата Страна