Професионален профил

Фирма

0883447464

Описание:

Green Energy доставя директно от водещи производители в индустрията високоефективни фотоволтаични панели, соларни инвертори, системи за производство на слънчева електроенергия, системи за съхранение на енергия, които са щателно тествани и одобрени за тежки условия и удължен живот от световно признати и сертифицирани лаборатории. Изграждаме фотоволтаични централи (ФЕЦ).

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС
Green Energy е официален дистрибутор на LONGI за България и Европа. Доставяме най-висококачественото оборудване на пазара, което гарантира висок довиб на слънчева електроенергия, надеждност и гарантирано качество.

Green Energy е партньор с редица водещите производители на високоефективни соларни панели, инвертори, системи за слънчева електроенергия, системи за съхранение на енергия, които са щателно тествани и одобрени за тежки условия и удължен живот от световно признати и сертифицирани лаборатории.

Green-energy е компания, която може да ви предостави консултиране, проектиране и доставка на соларно оборудване от най-висок клас.

Изготвяме техническа и финансова обосновно за българаски и междунарoдни финансови организации, които да подкрепят финансово вашият проект.

Ние се ангажираме да помогнем на нашите клиенти да постигнат целите си, да предоставим само най-добрите решения и да направим разликата. Ето защо ние избрахме само най-добрите марки на пазара като наши партньори.

Най-новите технологии
Концентрираме се върху първокласни технологии, нещо. Ние избираме само най-новите разработки в соларната индустрия.

С грижа към природата
Слънчевите технологии са бъдещето на нашата среда. Нашият ангажимент е да осигурим устойчиви чисти продукти, които спазват околната среда.

Устойчиви решения
Ние сме тук, за да Ви помогнем с вашия устойчив проект, да постигнете необходимата мощност и енергия с помощта на най-модерните продукти .

Зелена енергия
Очаква се слънчевият пазар да продължи да расте през следващите години, превръщайки слънчевия капацитет в основата на прехода към чиста енергия.

Услуги

Слънчеви системи, Фотоволтаици

Райони:

Столична, Антон, Божурище, Ботевград, Годеч, Горна Малина, Долна баня, Драгоман, Елин Пелин, Етрополе, Златица, Ихтиман, Копривщица, Костенец, Костинброд, Мирково, Пирдоп, Правец, Самоков, Своге, Сливница, Чавдар, Челопеч, Пловдив, Асеновград, Брезово, Калояново, Карлово, Кричим, Куклен, Лъки, Марица, Перущица, Първомай, Раковски, Родопи, Садово, Сопот, Стамболийски, Съединение, Хисаря