Професионален профил

Фирма

087 639 1645

Описание:

Фирма «Форт Лофт» / «Fort Loft» извършва комплексни ремонти, независимо от сложността им, на апартаменти, офиси и други помещения. Ние сме готови да поемем цялата работа от изготвянето на дизайнерския проект, закупуването, доставката на всички видове, включително и груби строителни материали, до извозването на строителните отпадъци и почистване на помещенията след ремонта. Нашата компания ще поеме цялата работа, а през това време вие можете спокойно да се занимавате със своите задължения. Освен това, ние изпращаме ежеседмични доклади за обема на извършената работа, и вие винаги ще бъдете в течение на работите по извършения до момента ремонт.
Разходите за ремонт ,до ключ, на апартамент или други помещения /в София/, зависят от голямо количество изходни данни и действия, оказващи им непосредствено влияние. Точните разходи за ремонт ще можете да разберете, след като направим оглед на помещенията и подготвим офертата. За грубо изчисление: цената на текущите ремонти е от 35 лв/м2 (площ – на пода), за основни ремонти – от 80 лв/м2.
Качествено и отговорно извършена работа от опитни професионалисти – това е една отлична възможност за сравнително малка сума пари, да получите напълно готово за използване по предназначение помещение.
Ние работим въз основа сключването на Договор. Всички данни за предстоящия ремонт, включително пълен списък на услугите и цените, са фиксирани в Договора. Фирмата ни гарантира строго изпълнение на договорните задължения. Цената, качеството и сроковете ще бъдат спазени!
Информация за нашата компания можете да получите, като следвате линка: https://fortloft.blogspot.bg. Също така можете да видите и фоторепортаж за извършени от нас ремонти.
Ще се радваме да ви видим сред нашите клиенти! Телефон за връзка: 087 639 1645.

Нашето предложение за клиента:
1. Посещение на място за измерване и подготовка на оферта с общ работен план – безплатно;
2. Кратки срокове на изпълнение на строителните работи при определеното от клиента качество;
3. Нашата компания се позиционира като коректна и отворена, и в тази връзка, Клиентът може да следи напредъка на ремонта по всяко време чрез интернет;
4. До 10% отстъпка от всички закупени материали и оборудване, необходими за изпълнение на ремонта;
5. Разделяне на плащанията за работа и материали;
6. Авансово плащане – 30% за ремонтните дейности, останалите плащания се извършват в съответствие с договора;
7. За строителните материали – 100% авансово плащане, но поетапно – за груби ремонтни дейности, довършителни работи;
8. Гаранцията за извършен ремонт е 1 година;
9. Безплатно почистване при цена на ремонта над 5000 лв;
10. Предоставяме талон / сертификат с отстъпка за ремонтна дейност в размер на 7%. Този талон може да бъде преотстъпен на друго лице.

Услуги

Архитектура и интериор, Боядисване, Боядисване и декорации, Външни мазилки, Външни облицовки и фасади, Вътрешни декоративни облицовки, Вътрешни и декоративни мазилки, Геодезия и трасиране, Груб строеж, Комплексни довършителни работи, Надзор, контрол и узаконяване, Облицовки, Окачени фасади, Проектиране, Сайдинг, Строителство и проектиране, Тапети, Шпакловки

Райони:

Цялата Страна

Адрес на офис:

ул. Острец, 39, гр.СОФИЯ
от 9:00 до 18:00