Професионален профил

Фирма

0895858876

Описание:

РЕМОНТ НА ВСЯКАКВИ ВИДОВЕ  ПОКРИВНИ ДЕЙНОСТИ ОТ БОБИСТРОЙ

Какво да търсите в един покрив?

Има много фактори, които трябва да се вземат предвид при избора на покрив, а именно:

✅ Издържа ли по време на природни бедствия като пожари или урагани?
✅ Прекалено тежък ли е за съществуващата рамка на покрива?
✅  Има ли достатъчно наклон?
✅ Ще допълни ли външния вид и стила на къщата Ви?
✅ Екологични ли са материалите и рециклируеми ли са?
✅  Разрешен ли е видът на покрива от местните строителни норми?
✅ И накрая, колко струва?

Здравейте, Ние извършваме поетите ангажименти с отговорност и компетентност, качествено и в срок, съгласно поетите от нас задължения. Разполагаме с квалифицирани строителни служители, откликващи своевременно на нормални и екстремни ситуации. Използваме само качествени и с необходимия стандарт строителни материали, осигурявани от български и чуждестранни производители, както и благонадеждна техническа екипировка и оборудване по съответните специалности. Искрено се надяваме, че Вие ще бъдете едни от нашите клиенти и ще можем взаимно да се радваме на ползотворни взаимоотношения. Защото през най-интензивния сезон качествените фирми за ремонти на покрив са ангажирани много – така сме ние, така са и колегите, доказали се през годините. Следователно вие, поради СПЕШНОСТТА и неотложността на вашия покривен ремонт, ще се спрете на нова неопитна фирма, само късмета може ли да ви гарантира инвестицията от хиляди левове? Според нас – НЕ. Да не говорим за пораженията на имота Ви, докато чакате да съберете нужните средства. Фирмената ни политика е насочена към качественото и в срок изпълнение на възложените ни задачи, посредством използването на високи технологии в строителството и осигуряване на безопасност на строителния процес. Всички наши служители са с доказан опит и умения в строителните дейности. За да запазим нашите предимства, ние окуражаваме и поддържаме развитието на своя персонал. Нашия професионализъм е доказуем с довьршителни дейности, и работиме с квалифицирани работници за това ние предлагаме, на нашите клиенти дьлго годишни гаранци и качествени материали. С Какво сме по добри от другите Гарантираме абсолютна коректност! Конкурентни цени, съобразени с финансовите възможности на клиента. Получавате 100% качествен ремонт на вашия ПОКРИВ. Спазваме уговорените срокове! Предлагаме пълна гаранция, при сключване на договор за всички извършени услуги от 10 до 15 години. Като лидер в покривния бранш ние залагаме на иновационните решения, за да оправдаем високите очаквания на клиентите както днес, така и утре.
Фирмата ни за ремонт на покриви вече 13 години работи в областта на ремонта на всички видове покривни конструкции и съоръжения. Имаме реализирани обекти в цялата страна. Предлагаме високо качество на изпълнението,  предлагаме дългогодишна пълна гаранция на извършените от нас услуги и обслужване на нашите клиенти по всяко време. 

Предлагаме ексклузивна гаранция за направата на покриви, за ремонта на покривите  от нас. Избирайки нашата фирма, получавате  извършения от нас труд. Ако по покрива се появят проблеми, следствие от изпълнението на задачата, ние ще Ви компенсираме, отремонтирайки повторно покрива. Гаранцията е сигурност за клиентите ни и ние се радваме, че можем да бъдем най-предпочитания и доверен партньор на стотици семейства в България. Поздрави. Богомил Трайков

Услуги

Комини, Навеси, беседки и барбекюта, Покриви, Покриви и навеси, Улуци и водосточни тръби

Райони:

Цялата Страна