ПО–ЧИСТ офис, гаранция за здрави служители и доволни клиенти

Ежедневно прекарваме много време на работното си място. Независимо в каква сфера работим, офисът е мястото, където се ражда бизнесът, посрещат се клиенти, вдъхновяват се идеи… За всеки ръководител е облекчение да знае, че работните помещения на компанията са чисти, представителни и готови за работа.

Професионалните услуги за почистване на офиси набират все по-голяма популярност, достъпни са и гарантират искряща чистота. Важно е да можете да разчитате на фирмата, чиито услуги ползвате. Прочетете тук какви са стъпките за избор на надеждна компания за почистване.

 Какви биха били ползите Ви от наемането на професионална фирма за почистване, освен по-лесното счетоводно обслужване на разхода и отпадането на необходимостта от закупуване на почистваща техника и препарати?

  • На първо място бихте получили професионално и отговорно отношение към всички помещения в офиса Ви – кабинети, конферентни зали, фоайета, помещения за почивка. Те ще бъдат обезпрашени и прахосмукирани, включително техниката, мебелите и вратите. Подовете и работните плотове ще бъдат дезинфекцирани и полирани със съответните препарати. Използването на професионална почистваща техника и обучени служители, гарантират качество и постоянно внимание към детайлите, което ще превърне офиса Ви в еталон за здравословна и уютна работна среда.
  • Санитарните помещения са критична точка в процеса на почистване, особено когато се ползват от много хора. Това са помещенията с най-голямо микробно замърсяване на почти всяка повърхност, а неприятната миризма ги прави да изглеждат по-мръсни, дори и да са на пръв поглед чисти. Мръсните тоалетни са развъдник на бактерии и мухъл, което може да доведе до заболявания на работното място. Професионалните хигиенисти ще почистят с препарати смесителните батерии, мивките, тоалетните чинии (отвътре и отвън), врати, както и всички прилежащи аксесоари. Помещенията ще бъдат измити, дезинфекцирани и подсушени. Накрая те ще полират до блясък огледалата, батериите, мивките и подовете на помещенията.
  • Прозорците и витрините са лицето на Вашия офис или магазин и когато те са чисти създават положително впечатление за посетителите, клиентите, служителите и минувачите. Този вид почистване може да се включи като периодично към абонаментния Ви план – два пъти годишно или на всеки 3 месеца, в зависимост от местоположението и замърсеността на района. Услугата може да бъде разделена – вътрешно почистване на прозорци, външно почистване или и двете, като това отново зависи от конкретните условия и Вашите изисквания. Средните цени са от порядъка на 0,60 лв. на квадратен метър едностранно.
  • Не на последно място Вие ще получите персонализирана почистваща програма. Плановете за почистване от типа „един размер, пасва на всички” не отговарят на всички бюджети, потребности и очаквания. Вашият офис може да се нуждае от специфични почистващи услуги, от конкретна периодичност на посещенията на хигиенистите, както и да имате изисквания за часовете за посещение (така че да не пречат на работния процес) и не на последно място определен бюджет. Всички тези аспекти трябва да бъдат обсъдени и разбрани и от двете страни. Като краен продукт Вие ще получите професионална, персонализирана програма за почистване, основана на услугите, от които се нуждаете и съобразена с наличния Ви бюджет. Подписването на двустранен договор за извършваните услуги, Ви гарантира качествена и навременно свършена работа от страна на  Изпълнителя, т.е. почистващата фирма.

Цени за почистване на офиси

Средните цени за абонаментно почистване на офис помещения са от порядъка на 30-40 лв. на посещение за 60-80 кв.м., отделно като периодично извършвани услуги можете да ползвате почистване на прозорци, както и изпиране на място на мека мебел, офис столове и килими (мека мебел – 9 лв. на седящо място, столове-5лв./бр., килими и мокети-3 лв./кв.м).

 

Независимо дали сте собственик на малък офис, фитнес зала, учебен център, игрална зала или детски развлекателен център, Вие имате нужда от почистване на помещенията. Ползите от използването на професионална компания за почистване са много, а чистата и здравословна работна среда е едно от условията за успешен бизнес, работоспособни и вдъхновени служители и доволни клиенти.

Статията е написана в партньорство с