Професионален профил

Майстор

0888 730 438

Описание:

ВСИЧКО НА ЕДНО МЯСТО

Зaнаятчийска Работилница е сдружение на професионалисти проектанти, архитекти, майстори и занаятчии в областа на строителството интериора и обзавеждането. При нас можете да намерите конкретно:
– специфични съвети и информацията;
– материали и продукти от който се нуждаете;
– чертежи и проекти, скици на идей;
– клалифицирани майстори и занаятчии;
– художници-декоратори;
– дърводелци и мебелисти;
– конструктори и архитекти на свободна практика.

Нашата мисия е предложим завършен проект. Да ви помогнем да направите дома си по-уютно, приятно и красиво място за живеене и да вдигнете значително стандарта си на живот.

Нашият екип от професионалисти може да ви помогне със съвети и консултаций относно дизайна на дома ви. Нашите дизайнери могат да ви помогнат да направите, модерен или минималистичен проект за вашия интериор.

При нас ще намерите готови решения и услуги на:

: лампи и осветителни тела;
: ръчно правена керамика, малка пластика, картини;
: дизайнерски мебели;
: специални врати от МДФ;
: Масивни кухни, вратички от масив и МДФ;
: Професионално Боядисване в камера и много други.

А ако харесвате старите си мебели и не искате да се раделяте с тях, можем да ви помогнм с реставрирането и освежаването им.

Свържете се с нас и ние ще ви помогнем да превърнете мечтаната визия за дома си в реалност. Ще се радваме да ви бъдем полезни по всеки възможен начин 🙂

Услуги

PVC дограма, Алуминиева дограма, Боядисване, Боядисване и декорации, Дограми, щори, врати и тенти, Други подови настилки, Дървена дограма, Естествен паркет, Килими, Ламиниран паркет, Мокети и балатуми, Подови настилки

Райони:

Цялата Страна

Адрес на офис:

ул."Оборище" 36, гр.СОФИЯ
10.00 - 18.00ч.