Професионален профил

Майстор

0878257371

Описание:

От 15 години се занимавам със строителство. Имам коректно и отговорно отношение към нуждите на всеки клиент, решавам гъвково трудните ситуации и прилагам индивидуален подход към ремонтирания обект. Съгласувам предварително избора на материали и целия процес на изпълнение стъпка по стъпка. Реагирам адекватно на непредвидени промени.

Предлагам закупуване и транспортиране на материалите и почистване след ремонта. Работя без почивен ден. Поръчките се оформят с договор за възлагане. Извършвам качествено, в срок и на разумни цени следните услуги:

– Височинни ремонти и монтажи по алпийски способ; външна топлоизолация на въже и скеле; обрушване и боядисване на фасади; монтаж, демонтаж и ремонт на фасадни рекламни съоръжения, водостоци и улуци; ремонт на перголи, покриви и комини
– Вътрешни ремонти: вътрешна топлоизолация, зидарии, мазилки, замазки, шпакловка и боядисване; гипсокартон, окачени тавани и преградни стени; усвояване и освежаване на балкони, YTONG; преустройство на таванни помещения, довършителни работи; обръщане на врати и прозорци, поставяне на ламперия, каменни облицовки и др., редене на паркет, теракот и др.
– ВиК: отстраняване на аварии; оборудване на бани; фаянс, теракот и гранитогрес

Услуги

Боядисване, Боядисване и декорации, Външна топлоизолация, Външни мазилки, Външни облицовки и фасади, Вътрешна топлоизолация, Вътрешни декоративни облицовки, Вътрешни и декоративни мазилки, Облицовки, Окачени фасади, Програми за безплатно саниране, Сайдинг, Саниране и хидроизолации, Тапети, Хидроизолации, Шпакловки

Райони:

Пловдив, Асеновград, Брезово, Калояново, Карлово, Куклен, Първомай, Раковски, Сопот, Стамболийски, Съединение, Хисаря

Адрес на офис:

бул. Васил Левски 95, гр.Пловдив
Без почивен ден.